Una nova pastisseria d’elaboració pròpia

ESPAI PUBLICITARI. La rebosteria feta al moment i en un obrador propi assegura la qualitat dels productes

Ha arribat a Sant Cugat una nova pastisseria caracteritzada per l’elaboració pròpia i artesanal de tots els seus productes, recordant els sabors d’abans transportant-los en el context més actual. Andonie obre les seves portes a Sant Cugat (plaça de la Creu de Coll Favà, local 4) per oferir a la ciutat productes de pastisseria de qualitat.

Pastisseria, brioixeria i xocolateria són les tres grans línies de productes que podreu trobar a Andonie.  ‘Tortas’ casolanes, milfulls de sabors diversos, ‘strudel’ de poma, ‘empanadas’ de formatge, cafè gelat... La pastisseria d’Andonie es troba en constant renovació: el fet de disposar d’un obrador propi fa que les noves propostes siguin d’allò més recurrents!

Pots escollir entre un gran ventall de dolces delícies, ja sigui per endur-se o degustar allà: disposen d’una àmplia terrassa amb un gran espai perquè els nens i nenes puguin jugar i d’una cafeteria a l’interior poder gaudir d’un moment de tranquil·litat acompanyat d’unes bones pastes.

Aquest Nadal, les postres d’Andonie

Si vols sorprendre els teus convidats per aquestes festes, encarrega un menú de degustació de pastes, pastissos i xocolatines i aconsegueix que el teu Nadal tingui un punt propi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem