Una santcugatenca premiada com a 'Curvera transformadora d'Espanya'

Curves és una de les cadenas més grans de clubs de fitness per a dones del món

La santcugatenca, Paula Lorenzo González, sòcia del Club Curves de Sant Cugat, ha estat guanyadora del premi 'Curvera transformadora d'Espanya' i finalista al premi Curvera de l'Any 2016.

Curves International, és una de les cadenes de fitness més grans per a dones del món coneguda pel seu Circuit de 30 minuts dirigit per una entrenadora que treballa els principals grups musculars a través de l'entrenament de força, l'exercici cardiovascular i estiraments. Amb Curves Complete, les dones tenen la possibilitat de la pèrdua i control de pes personalitzat a través del programa, plans d'alimentació, assessorament personalitzat i suport.

Lorenzo va explicar la seva història de com un entrenament de 30 minuts de Curves i el pla d'alimentació personalitzat de Curves Complete l'ha ajudat no només a perdre pes, sinó també a fer-la sentir més forta, guapa i feliç.

La directora internacional de màrqueting, Asil Bilgin, comenta que 'ens hem emocionat per les commovedores experiències que les sòcies han compartit amb nosaltres. Descobrir que Curves Sant Cugat ha suposat un impacte tan important en ella és increïblement gratificant per a nosaltres. Ens alegra homenatjar i premiar a la Paula per la seva dedicació, els seus assoliments i per convertir-se en una font d'inspiració per a altres dones'.

Pel títol Curvera finalista, Lorenzo ha aconseguit un val de 200 euros i sis mesos gratis en el seu club Curves.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem