contingut promocionat
Sin título 2

VDGust és perfecte per fer la teva celebració

T'aconsellaran i t'ajudaran amb tot el que necessitis

A Sant Cugat comptem amb un establiment ple de màgia, on pots disposar de tot el restaurant o d'una sala privada sense cap sobrecost.
VdGUST et faciliten poder fer la celebració o el dinar amb el teu grup que necessites, t'ajudaran fent un menú a mida, tu diràs quin és el pressupost i ells et faran el proposta personalitzada, on podràs escollir si vols una celebració a taula o buffet on tothom pugui gaudir del restaurant i sigui més dinàmic i sociable. També podreu optar a utilitzar el projector perquè pugueu plasmar tot allò que ús faci il·lusió.

Ells t'escoltaran i posaran a la teva disposició la seva experiència perquè el teu esdeveniment sigui tal com t'imagines.

 

VDGUST BANNER 300X250
 
 

VDGust és un restaurant ubicat al centre urbà de Sant Cugat, especialitzat en fustes d'ibèrics, formatges, patés, amanides, torrades i carpaccios de primera qualitat pensats per compartir, on pots gaudir d'un sopar amb música en viu de diferents gèneres tots els divendres. I per acabar la nit, disposen una extensa carta de vins i gintònics

Més informació
 
Comentaris

Destaquem