Vesteix casa teva amb les catifes que són tendència

Papiol compta amb un ampli ventall de col·leccions que destaquen per la seva àmplia varietat d'estils i influències

Creada ara fa més de 60 anys a Sant Cugat, Papiol, està especialitzada a oferir serveis integrals entorn el món de les catifes. El grup dissenya, fabrica i comercialitza catifes, moquetes i tapissos i també s'encarrega d'instal·lar-les, netejar-les i de la seva restauració. Catifes per la llar, per a locals comercials, per a hotels, per a edificis públics i per allà on es necessiti, tant d'interior com d'exteriors, marquen la diferència del servei que ofereix Papiol.



A més de la fàbrica i el showroom per a professionals del camí de Can Calders, Papiol disposa a la seva botiga ubicada al centre de la ciutat, a l'avinguda de Gràcia, número 4. És en aquest establiment des d'on comercialitzen la seva línia de catifes elaborades amb materials nobles com les de llana natural o les de pell, sense deixar de banda les de sintètiques o les de patchwork, fetes tant a mà com a màquina.

Papiol compta amb un ampli ventall de col·leccions que destaquen per la seva àmplia varietat d'estils, influències, qualitat de les matèries primeres, dissenys exclusius depenent de cada butxaca i necessitat de les persones que volen posar una catifa en la seva vida.

Una de les catifes d'Alfombras Papiol FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem