[VÍDEO] Moments de la Fira del Vermut

La Fira del Vermut de Catalunya se celebra aquest cap de setmana a Sant Cugat

Sant Cugat ha acollit, aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig, la Fira del Vermut de Catalunya. Una cita que compta amb els 10 millors vermuts de Catalunya, els guanyadors dels Premis Vinaris 2016.

L'acte, inaugurat per l'alcaldessa Mercè Conesa; la tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat, Carmela Fortuny; l'editor de Totmedia, Ramon Grau; i, la directora dels Premis Vinaris, Eva Vicens, ha donat el tret de sortida a les 11.00 del matí. Des de llavors, i fins a les 19.00h del vespre d'aquest dissabte, la jornada ha ofert diverses activitats, com el tast de vermut i diverses propostes culturals, com el concert de jazz de  "Guillem Jubany Trio" i de "Soul of Fusió". 

La Fira del Vermut en moments

Sandra Cooper & Guillem Jubany Duo han actuat a la Fira del Vermut
 
 

 
 
 
Mireu els millors moments de la masterclass de vermut

 
 
 
Mireu els millors moments del taller de pintura amb vi
 

Mireu la inauguració i la part de la jornada de dissabte 

 
A la fira hi haurà parades per a tastar els millors vermuts del país i la presència d’alguns comerços santcugatencs que aportaran el complement gastronòmic a la beguda per “fer el vermut” ben bé com marca la tradició. Així hi haurà,  formatges i embotits de la botiga online RebostQGat.cat; conserves i especialitats de La Vermuteria, tapes del restaurant Telefèric alguns postres d’Andonie pastissers i tapes i plates de la BaRRa de Pintxos
Més informació
 
Comentaris

Destaquem