contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Vine a la inauguració de la nova botiga de Jack Beds a Sant Cugat

Tots els clients que vinguin la tarda del divendres 18 i el dissabte 19 rebran una copa de cava i un obsequi exclusiu

El pròxim 18 de febrer la cadena especialitzada en productes d’alta qualitat per al descans, Jack Beds,  inaugurarà la seva nova botiga al centre de Sant Cugat. Per celebrar aquesta efemèride, tots els clients que vinguin a l’acte rebran una copa de cava i un obsequi exclusiu. A més, tot i que la inauguració oficial és el divendres 18 a la tarda, als que vinguin el dissabte durant tot el dia també se’ls rebrà amb la copa de cava i el regal.

Oberts des del 7 de febrer

No s’ha d’oblidar que, encara que la inauguració serà el divendres, la nova botiga de Sant Cugat, situada al carrer Santiago Rusiñol, 21  està oberta des del dilluns 7 de febrer.

La nova obertura demostra una vegada més l’aposta de la cadena per la ciutat com un dels eixos centrals de la seva estratègia.

Aprofita els avantatges de Jack Beds

Jack Beds ofereix matalassos i canapès de qualitat i tots els productes que necessites per al teu benestar i descans com bases, capçals, coixins i complements.

Es distingeix pel seu servei personalitzat i pels avantatges increïbles: pagament de fins a 36 mesos sense interessos, enviament i muntatge gratuït i fins a 100 nits de prova.

Si busques un matalàs de qualitat o qualsevol dels productes que proposa Jack Beds, vine a la nova botiga del centre de Sant Cugat.

Jack Beds

C.  Santiago Rusiñol, 21 
08172 · Sant Cugat del Vallès· 
93 563 47 25  jackbeds.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem