contingut promocionat
Pura Barcelona

 

Torna a arreglar-te i a viure amb aquesta botiga de moda de Sant Cugat

'Pura Barcelona' desitja que la nova normalitat no prengui a les dones les ganes d’arreglar-se i veure’s boniques

Després del parèntesi d’un any i mig en la moda, aquest estiu 2021 deixarà la seva marca amb els colors estridents que tant llueixen, embelleixen i que tant ens alegren.

Per a les més romàntiques, les flors marquen forta tendència en faldilles amb talls pronunciats i en vestits irregulars. La moda ‘indú’ ha vingut per quedar-se, amb aquesta peça de seda estampada que la pots fer servir tant per a un còctel com per portar-la al mar.

Els top ‘crochet’ teixits de l’àvia són un ‘must’ per a totes les edats.

No hi ha estiu sense ‘look navy’. Que no falti al teu vestidor una samarreta o americana a ratlles blava i blanca per combinar amb un ‘short’ o pantalons blancs de lli.

Per a aquesta època de l’any ja estan penjats a totes les botigues vestits curts, llargs, midi, etc. siguin llisos per a les clàssiques o estampats per a les més agosarades, però que demanen sortir de passeig en família o terrasses amb amics i estar superfresques i arreglades.

En calçat, acompanyant la moda ‘Comfy’ que va venir per quedar-se, valen unes pales, falques com així també unes vambes sigui de lona, ​​cuir o amb brillantors.

'Pura Barcelona' desitja que la nova normalitat no prengui a les dones les ganes d’arreglar-se i veure’s boniques i amb l’esperit content, ja que la bellesa exterior neix a l’interior.

 
Comentaris

Destaquem