[SORTEIG TANCAT] Vols millorar el teu anglès? Sortegem cinc cursos!

Easy Talk sorteja cinc cursos d'un trimestres d'anglès

Encara pots aprofitar per millorar el teu anglès de forma gratuïta! T'oferim la possibilitat de guanyar un dels cinc cursos que ofereix Easy TalkEl curs, d'un trimestre sencer, inclou el material didàctic necessari i, a més, un cop finalitzat tindràs l'oportunitat de continuar amb unes condicions de matrícula especials.

Per participar, només cal que omplis les dades del següent formulari. Tens temps per fer-ho fins al pròxim 14 de setembre a les 11:00 del matí.  Si vols participar en nom d'un menor d'edat, només cal que ens ho indiquis al formulari.

Coneix el mètode d'Easy Talk

El mètode d'Easy Talk es fomenta en l’aprenentatge natural, com ho fan els nens petits, que primer escolten repetidament els seus pares, després comencen a parlar i finalment aprenen a llegir i escriure. Així es facilita l’aprenentatge accelerat.

 

 

 

El seu mètode utilitza els audiovisuals per aprendre l'idioma tant de manera visual com auditiva, sempre amb simulacions de la vida real. D'aquesta manera s'aprenen de forma intuïtiva els hàbits gestuals, les entonacions i l'idioma tant col·loquial com formal.

 

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem