La Xarxa Solidària i la Xarxa Local celebren el Mes del Comerç Just

S'organitzen diverses activitats per promoure una economia "més sostenible"

El Dia Mundial del Comerç Just 2022 és una ocasió en què les entitats reivindiquen una economia "més justa, democràtica, equitativa, resilient i sostenible". Es celebra el segon dissabte de maig i enguany la jornada serà el 14 de maig. La Xarxa Solidària i la Xarxa Local de Sant Cugat allargaran la celebració durant un mes i sortiran al carrer "per promoure alternatives de producció, comerç i consum més justes i sostenibles", segons expliquen en un comunicat.

El 7 de maig s'iniciarà dons el Mes del Comerç Just amb un seguit de propostes per animar a la ciutadania a conèixer el comerç just, la banca ètica i l’economia social i solidària. Ho faran a través d’una fira de productes i entitats el dissabte 7 de maig, i altres activitats les setmanes següents, tals com tasts gastronòmics, xerrades, cinefòrums, o espectacles.

"Les decisions diàries que prenem tenen repercussions locals i també globals. Podem transformar el món en què vivim", defensen els col·lectius. "Si reivindiquem un consum més just, podem avançar cap a un model que posi la vida al centre. Cal pensar el què comprem, i comprar com pensem".

Cartell del Mes del Comerç Just

Cartell del Mes del Comerç Just

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem