La xurreria Jordi Miras arriba als 40 anys superant obstacles

Miras explica que la xurreria és la seva vocació i que no vol tancar

Jordi Miras porta la xurreria de davant del passeig de Francesc Macià que enguany arriba als 40 anys. El preu de l'oli s'ha duplicat, i els subministraments segueixen pujant, però Miras diu que no té intenció de tancar: "La xurreria és la meva vida i la meva vocació. Això és el que sé fer".

La xurreria és una caravana instal·lada a la plaça de la Tardor, als jardins del Monestir. Obre de dimecres a diumenge des de ben d'hora al matí fins ben entrat al vespre. Fins ara, el comerç també oferia xurros sense gluten, però amb el confinament perimetral van haver de reduir-ho a només un dia a la setmana perquè no tenien suficient públic. De fet, la botiga 0% Gluten del carrer Major també va tancar durant els primers mesos de pandèmia.

"No parlem gaire altres companys de professió ni comerços de Sant Cugat, cada un lluitem en solitari", explica. "Sé que aquí al costat, l'autoescola també ha hagut de apujar preus perquè la gasolina està més cara". Ara, les matemàtiques es troben entre posar un preu que cobreixi les depeses i que els veïns puguin permetre's.

Pel que fa al 40è aniversari, Jordi Miras de moment no ho celebrarà. "Està sent una època complicada, ja ho farem quan estiguem millor". Tot i això, està convençut que la xurreria continuarà. "Ja hem superat altres crisis".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem