Xurros, porres, xocolata i molt més també per a celíacs

ESPAI PUBLICITARI. La Xurreria Can Vernet &Miras és la primera xurreria apta per a celíacs

La Xurreria Can Vernet & Miras, atenta a la cada vegada més alta demanda d’un producte apte per diverses intoleràncies (al gluten, la lactosa, etc.), va decidir, ara farà un any, d’innovar i invertir en una cuina nova i degudament certificada per a la confecció de productes sense gluten, aptes per a celíacs!

Un cas d’emprenedoria que ha fet córrer la veu arreu de Catalunya, ja que és la primera xurreria a oferir el seu producte fresc i fet al moment.

És una autèntica delícia per a molts paladars acostumats a un producte sempre congelat. “Hi ha gent que viatja molts quilòmetres per a gaudir d’uns xurros cruixents i acabats de sortir de la fregidora”. L’alta qualitat de la matèria primera (farines, patates, etc.) seguida per la professionalitat i simpatia dels seus propietaris, el Jordi i l’Albert, fa que una visita a la xurreria sigui sempre una experiència d’allò més entretinguda.

Xurros normals i de xocolata negra i blanca, farcits de crema (sense lactosa), xuixos, porres, patates, aperitius, xocolata calenta, cafès i begudes...

Qualsevol moment del dia és bo per permetre’ns gaudir d’un plaer dels de tota la vida, com és menjar xurros amb xocolata.

A la xurreria fan tot tipus de productes per a celíacs FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem