Conesa, Mossos i Catalunya Caixa, botiflers de l'any 2014

Aquest divendres, 6 de febrer, s'han donat a conèixer els guanyadors del guardó Botifler de l'any, que organitza Arran Sant Cugat

El guardó botifler de l'any ja té propietari. El Pack antiPAHtic ha estat el guanyador del premi Botifler de l'any 2014. Els integrants d'aquest grup són els Mossos d'Esquadra, CatalunyaCaixa i l'alcaldessa, Mercè Conesa, i segons explica l'organització de la iniciativa, Arran Sant Cugat, les nominacions corresponen a les "moltes i diverses traves que han anat posant a la PAH Rubí en la seva lluita de reivindicar un habitatge digne per a tothom". La PAH va mantenir durant 115 dies una acampada a la nostra ciutat. 

Els altres nominats al guardó eren el Pakte pel silenci format pel tinent d'alcalde de Territori, Urbanisme i Obres, Pere Casajona, i el "lobby de veïns silenciosos, gràcies als quals s'ha trencat el Pacte per la Nit". Per últim, enguany també hi havia la nominació del Pack AntiDona format pel parit VOX, el regidor no adscrit i ex del PP, Bruno de Salvador, i el grup municipal del PP, "per estar en contra de l'avortament".

Votacions renyides
El Pack antiPahtic s'ha fet amb el guardó amb 41 vots, però per la mínima, ja que el Pack antidona ha quedat segon amb 40 vots i el Pakte pel silenci ha aconseguit 35 vots. 




Guanyadors de les edicions passades:
2013: Mossèn Cahuana, per la polèmica que es va viure al Grup de Joves de la Parròquia, quan Cahuana va decidir fer fora dues persones per ser ‘homosexuals i no exercir el vot de castedat’.

2012: La Sala Hoboken, per no ser "la nostra sala de concerts pública amb bucs d’assaig i un model de gestió ciutadana, sinó una discoteca on no tindran cabuda els grups locals".

2011: El regidor de CiU, Raül Grangé per "haver fet el salt d'ERC a un càrrec dins el govern de la ciutat".

 
Comentaris

Destaquem