La tradició de menjar torrons per Nadal no faltarà aquest any a les taules de Sant Cugat, segons sostenen Joan Pros, de Torrons Pros i Jaume Sàbat, de la pastisseria Sàbat. Els dos mestres pastissers han assenyalat que aquest any s'han mantingut els preus, malgrat que la barra de torró que ha pujat de preu ha estat la de pinyons, per l'encariment d'aquesta matèria prima. Els artesans han indicat que per aquestes festes les famílies fan un esforç per adquirir els torrons, encara que a les taules santcugatenques se serviran menys varietats que en anys anteriors.
A banda els pastissers han explicat que, com cada any, els torrons de crema, xocolata i coco, continuant sent els gustos preferits dels paladars santcugatencs. Sàbat ha afegit que els polvorons que s'elaboren des del seu obrador, també tenen molta sortida i ha indicat que la innovació aquest any ve marcada pel clàssic torró de rovell amb nata, a més d'altres amb gustos "més moderns i en un format més petit" com els de pipes o els de gin tònic, entre d'altres.
A banda els pastissers han explicat que, com cada any, els torrons de crema, xocolata i coco, continuant sent els gustos preferits dels paladars santcugatencs. Sàbat ha afegit que els polvorons que s'elaboren des del seu obrador, també tenen molta sortida i ha indicat que la innovació aquest any ve marcada pel clàssic torró de rovell amb nata, a més d'altres amb gustos "més moderns i en un format més petit" com els de pipes o els de gin tònic, entre d'altres.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok