13 col·legis de Sant Cugat participen en la 5a Cercavila de geganters

Prop de 500 persones han format part de la cercavila, que ha recorregut alguns dels carrers del centre

La 5a cercavila d'escoles, organitzada per la Colla de Geganters de Sant Cugat, ha estat tot un èxit. La cita, que s'ha realitzat aquest dissabte 25 d'abril ha comptat amb més participació que mai.

En total han participat les 11 escoles públiques de Sant Cugat, l'Avenç i el Thau. A més, l'escola Teresa Altet de Rubí ha estat, com cada any, convidada a l'acte.

D'altra banda, a la cercavila també han participat els diablons i tabalers, els capgrossos infantils dels Caparrots i ASPASUR.

Davant l'acollida de la trobada, que ha comptat amb centenars de persones, Eva Tataret, responsable del projecte escoles, s'ha mostrat molt satisfeta.

Tataret ha destacat la unió que es crea entre les escoles i les famílies per a desenvolupar el projecte dels geganters a cada centre educatiu.

La cercavila ha recorregut alguns dels principals carrers del centre fins a arribar a la plaça de l'Om, on s'ha posat el punt final a la trobada amb el concert de 'La canya borda'.

Concurs de fotografia

La cercavila és el punt final a la feina que es fa a les escoles durant dos anys. FOTO: Lali Puig

Amb motiu de la 5a cercavila, la Colla de Geganters de Sant Cugat ha posat en marxa el primer concurs de fotografia.

Tothom que hi vulgui participar té temps d'enviar la fotografia de la cercavila o de la preparació dels gegantons fins al 5 de maig a la web de la Colla de Geganters.

Els guanyadors rebran diversos premis a més, les fotografies finalistes i les guanyadores seran exposades durant el mes de juny a la Biblioteca Gabriel Ferrater i en totes s’indicarà l’autor, el títol i l’escola.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem