15 artistes han estat seleccionats per a la III Biennal d'Escultura Valldoreix dels Somnis

Un jurat especialitzat ha estat encarregat d'escollir les obres que hi participaran

Ja es coneixen els artistes i les obres que seran exposades en el parc de Sant Cebrià entre octubre i desembre, durant la III Biennal d'Escultura Valldoreix dels Somnis.

Els noms dels escultors i les obres seleccionades són: Alba E. Peligero amb Sapròfita, Albert Jaime amb Reflex, Carla Rump amb Embrace with elf benches, Ernest Altés amb Adnvolcanic, Fabio Fialho Criatures, Frederic G. Cardellà amb Un instant, un moment, Javier de Mendoza amb La otra cara, Juan Montes amb Tòtem.22, Joana Cera amb La dansa densa entorn l'Eix buit, Josep Canals amb Moebius CXXXI, Miquel Andrino amb Dinamisme en l'espai, Nahuel Forchini amb Presència exclosa, Pilar Aldana amb Construcció per atrapar el temps, Raul Brown amb Modular H-8, i Sandra Val amb Geometria Celeste.

Els membres del jurat han estat un grup de personalitats del món de l'art: Tom Carr, escultor i  professor Escola Massana; Natalia Chocarro, historiadora d'art i directora de Projectes Externs de la Fundació Vila Casas; Rufino Mesa, escultor, professor, dibuixant i escriptor (creador de La Comella); Ventura Valcarce, arquitecte i professor de Dibuix de la UB, premi ciutat de Barcelona d'arquitectura; Josep Roy, escultor i professor titular honorari de Belles Arts de la UB; i Imma Pueyo, professora d’art, historiadora, crítica d'art i pintora. També s'ha comptat amb la participació de representants de l'EMD de Valldoreix com a assessors tècnics: l’escultor Pep Codó i l’arquitecte Joan Barba d’Amicart.

Passada l'exposició, el mateix jurat seleccionarà les obres guanyadores. Els premis són 5.000 euros a la singularitat, 5.000 euros al missatge, i 3.000 euros a l'artista emergent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem