“156 anys de colors” amb tres generacions de Pellicer

Miquel Pellicer, Susanna Pellicer i Xènia Monells Pellicer exposen a partir del 4 de setembre a l'Estudi 34 de Sant Cugat

Tres generacions Pellicer inauguren una mostra col·lectiva a l'Estudi 34 de Sant Cugat. Una exposició on es podran veure obres de Miquel Pellicer, Susanna Pellicer i Xènia Monells Pellicer, i que s'inaugurarà el 4 de setembre a les 19.30 hores.

 

El nom de l'exposició és “156 anys de colors”, els anys que sumen tots tres, i la mostra, que es podrà visitar fins al 6 de novembre, és en benefici de Implica't de Sant Joan de Déu.

 

Un projecte que fa recerca sobre el DIPG (Glioma Difús de Tronc), un càncer al cervell infantil ara per ara incurable, però que la investigació obre portes a l’esperança de trobar-hi un tractament.

L'exposició

Cartell de l'exposició. FOTO: Cedida

Aquest és el primer cop que les tres generacions Pellicer exposen juntes. Miquel Pellicer, de 81 anys, exposarà unes series de "Mini Printing Limited" que recull part de la seva obra digital amb unes 80 obres. Pel que fa a Susanna, de 54 anys, exposara 25 obres de divertides composicions i colors. I la Xènia, de 21 anys, presentarà 15 originals obres de colors i entonacions poc habituals.

 

A més, l'exposició presenta el repte de pintar entre tots un dibuix gegant, un Mega Mandala, que si es pot acabar de pintar, se sortejarà entre tots els participants el dia de la clausura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem