25 obres per cloure l'aniversari del Grup de Teatre Espiral

La Nau de Cultura de Valldoreix acull la representació aquest diumenge, 14 de febrer

El Grup de Teatre Espiral de Valldoreix posa punt final als actes de celebració del seu vint-i-cinquè aniversari aquest diumenge, 14 de febrer. Ho fa amb una proposta a la Nau de Cultura de Valldoreix a les 18.30 hores en què es representaran una selecció de 5 minuts de 25 obres representatives de les seves actuacions amb el nom d'Una mica de tot.

 

A l'escenari, 25 actors dirigits per Trini Escrihuela que a la primera part del muntatge interpretaran fragments de La monyos de Nicasi Camps, Es nus és buit de Carme Riera o El petit príncep d'Antoine de Saint-Expéry, entra altres. A la segona part es representaran, entre d'altres, fragments de 5 horas con Mario de Miguel Delibes, Jo vinc d'un altre temps de Ricard Creus o Avui canto per mi de Trini Escrihuela.

 

A la mitja part la Coral Harmonia de Valldoreix cantarà “Res no és mesquí” de Salvat Papasseit musicada per Pilar Valle i Trini Escrihuela.

Igualment, des del 4 de febrer, es pot visitar una exposició del material històric del grup a la sala d'exposicions de l'EMD de Valldoreix. Una mostra amb cartells de les obres, vestuari, recull de notícies i la relació escrita d'obres, i que es podrà visitar fins al 31 de març.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem