3.000 persones per a la primera jornada de Petits Camaleons

El festival es consolida amb entrades esgotades per a la cinquena edició de la proposta musicals per a infants a Sant Cugat

Les expectatives posades en la cinquena edició del festival Petits Camaleons de Sant Cugat s'han fet realitat aquest dissabte, 1 d'octubre. Ho han fet arribant als 3.000 espectadors en la primera jornada de la cinquena edició d'aquest festival musical per a nens i nenes.

Albert Puig, director artístic del festival, es mostrava satisfet amb el desenvolupament de la jornada. "Estem molt contents, perquè teníem una certa por de com gestionar el fet de tenir-ho tot exhaurit, i la veritat és que tot ha funcionat molt bé. És un goig, després de cinc anys, veure que exhaurim entrades", explicava.

Mireu les imatges de la jornada.

Els més petits són els protagonistes del festival  FOTO: Haidy Blanch

Tot plegat, en un any que compta amb un cartell amb 103 concerts, 46 artistes i 9 escenaris en dos dies. Més espais i més propostes que en les passades edicions. Amb tot, el festival manté la filosofia d'acostar la música amb qualitat als més petits. "Tot i l'augment de públic, els aforaments continuen sent limitats, el màxim és un miler de persones a les carpes de circ. Seguim oferint els concerts amb les mateixes garanties, perquè els nens ho puguin veure i escoltar bé. El creixement hi és, però sostingut. No es veuran aquí concerts amb 2.000, 3.000 o 5.000 persones", ha assegurat Puig.

Tot i que encara no es disposa de dades definitives, Puig ha xifrat en unes 3.000 persones les que han passat pel festival aquest 1 d'octubre.

Sopa de Cabra ha encetat la jornada de dissabte FOTO: Haidy Blanch

Una xifra que també ha valorat molt positivament Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat. "És una oportunitat única per gaudir de concerts de pop rock català, i haver esgotat entrades, és un èxit".

Un èxit que, per Conesa, demostra que "Sant Cugat es posiciona una vegada més com a ciutat amiga de la infància, també perquè puguin accedir a aquest tipus de música en condicions que puguin apreciar". En aquest aspecte, ha remarcat la seguretat que hi ha envers els infants durant el festival. "També des de Protecció Civil es donen unes polseres als nens perquè cap es perdi. Tot està estructurat, pensant en els infants", ha assegurat.

Conesa ha visitat el festival acompanyada pel diputat Juanjo Puigcorbé, qui ha felicitat Sant Cugat pel desenvolupament del festival. "Heu arribat a un topall de públic, és fantàstic el festival; un èxit absolut", ha dit.

La proposta musical

Els infants poden entrevistar també els seus ídols, com Obeses  FOTO: Haidy Blanch

La jornada de dissabte ha començat amb Sopa de Cabra a l'escenari del Teatre-Auditori. La formació gironina, que ja va triomfar en aquest escenari la nit de divendres amb el concert d'adults, ha captivat també els més petits. Des d'aquest moment, els concerts s'han succeïts. Gossos, Obeses, Tornem a Sau + Pep Sala, Sybarites, Alba Llibre... Una quarantena de propostes musicals que han fet les delícies de grans i nens durant la jornada.

El festival continua aquest diumenge, amb propostes com Quimi Portet, Macaco o Animal.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem