'32 de març' i 'Les nostres mares', els llibres més venuts a Sant Cugat

Xavier Bosch i Gemma Ruiz han estat els autors amb més èxit aquest Sant Jordi, juntament amb Marta Orriols i Xavier Sala i Martín

El periodista i escriptor santcugatenc Xavier Bosch ha estat l'autor més venut a Sant Cugat el Sant Jordi d'aquest 2023 amb la novel·la 32 de març, seguit de la també periodista Gemma Ruiz, amb Les nostres mares, segons han informat al TOT les diferents llibreries que han estat venent llibres des del dissabte a la plaça d'Octavià.

Des de La Paideia han destacat la bona sortida que han tingut La possibilitat de dir-ne casa de Marta Orriols i De la sabana a Mart de Xavier Sala i Martín, mentre que el Pati de llibres ha venut molts exemplars de Les calces al sol, de Regina Rodríguez, i també del llibre de Crims de Carles Porta.

Pel que fa a La Salvatge, Àlex Pla ha explicat que molta gent li ha demanat els llibres que havia recomanat a l'entrevista al TOT, com Fortuna d'Hernan Díaz, El ritme de Harlem de Colson Whitehead o Compasión por el diablo de Kent Anderson. També ha destacat les vendes d'Hijos de la fábula, de Fernando Aramburu, i Materials de construcció, d'Eider Rodríguez.

Pel que fa a autors santcugatencs, més enllà de Xavier Bosch l'altre autor amb més vendes ha estat Piti Español amb Memòria de tots tres.

En la categoria de llibres infantils, els que han tingut més èxit han estat Paf!, de Volker Schmitt, i Bon dia, bona nit, de Margaret Wise, i entre els àlbums il·lustrats els més venuts han estat La casa de la Mei, de Phyllis Root, i Un sopar de por, Meritxell Martí i Xavier Salomó.

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem