400 dansaries mostren el seu potencial a la plaça d'Octavià

L'Esbart Sant Cugat ha celebrat, aquest dissabte 3 de juny, el final de curs d''Andança'

400 dansaires de l 'Andança de l'Escola de l'Esbart han sortit a plaça aquest dissabte, 3 de juny, per mostrar el seu treball durant tot aquest curs. Enguany la cita ha estat de nou a la plaça d'Octavià, després que l'any passat se celebres la cita a la plaça de l'Om.



Així la plaça d'Octavià s'ha emplenat per veure ballar els nens i nenes de diferents escoles. La trobada ha arrencat a dos quarts de sis de la tarda amb el tor dels més menuts: els grups de P3-P4 i P5-2n d'Andança de les Escoles: Santa Isabel, Gerbert d'Orlhac, La Floresta, Pins del Vallès, l'Olivera, i Ciutat d'Alba. Més cap al vespre, a dos quarts de vuit, ha estat el torn de ls grups de P3- P4 i P5-2n d'Andança de les escoles: Pi d'en Xandri, Collserola i Pureza de Maria (grup P3-P5). I els grups de P3-P4, P5, 1r, 2n-3r i 3r-4t de l'Esbart.


Al vespre, després de la botifarrada popular han ballat els més grans de l'escola: els grups de 5è, 6è, ESO i Juvenils de l'Esbart, el grup Pre-Cos, grups de Mèdium, i grup Sèniors de l'Esbart.

Mireu les fotos

  FOTO: Lali Puig    FOTO: Lali Puig    FOTO: Lali Puig    FOTO: Lali Puig

 
Comentaris

Destaquem