440 alumnes santcugatencs pujaran a l'escenari amb 'Un Nadal amb Mr. Scrooge'

Hi haurà dues representacions del musical santcugatenc al Teatre-Auditori el 18 de desembre

L'alumnat de cinc centres educatius pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès el 18 de desembre per participar de la vuitena edició del musical Un Nadal amb Mr.Scrooge de la mà del Cor Infantil Sant Cugat.

 

En total, 440 nens i nenes de l'Escola l'Olivera, l'Escola Creanova, l'Institut Leonardo da Vinci, l'Institut Jaume Mimó i l'Institut J.V. Foix, que es distribuiran en dues funcions, a les 16 i les 19.30 hores, cadascuna amb un cor d'entre 200 i 250 nois i noies.

 

"Scrooge: fem un musical per Nadal" és un projecte participatiu obert a escoles i instituts de secundària produït pel Cor Infantil de Sant Cugat i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat. Una activitat que va néixer amb la voluntat de donar l'oportunitat al jovent de la ciutat de pujar dalt d'un escenari sent els protagonistes de la història.

Després de realitzar-se el càsting per a la present edició al mes de setembre, la preparació del musical encara la recta final, que viurà un assaig conjunt dels alumnes el dia 1 de novembre per ultimar els detalls de cara a la representació del dia 18 de desembre al Teatre-Auditori.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem