5 propostes culturals per al diumenge de confinament

La música i el teatre centren les propostes d'aquest diumenge de confinament a Sant Cugat

L'activitat cultural és ben present a les xarxes durant aquests dies de confinament decretat per aturar l'expansió del coronavirus. Els artistes santcugatencs ofereixen múltiples propostes a les xarxes per gaudir de la cultura sense sortir de casa. En destaquem 5 per aquest diumenge.

Concert de flauta amb Elisabet Franch

La reconeguda flautista santcugatenca Elisabet Franch oferirà aquest diumenge, 22 de març, a les 19 hores, un concert en directe des del seu Instagram Live (@elisabet.franch). El programa que oferirà serà el següent: Scherzino, de J. Andersen; Salut d'Amour, d'E. Elgar; Sonata en Do Major, de G. Donizetti; Serenata, de F. Schubert; Clair de Lune, de C. Debussy; Casta Diva, de V. Bellini; i el tema de la pel·lícula Forrest Gump, d'A. Silvestri.

Teatre amb Fila Zero

La companyia teatral Fila Zero estrena aquest diumenge, 22 de març, a les 19 hores, la sèrie El Viatge al seu canal de Youtube. Una sèrie enregistrada pels actors i actrius de la companyia des del confinament que explica com un grup de parelles han coincidit en un viatge a un lloc indeterminat. Cada nit, des del llit de l'hotel, cada parella explica el resum del dia. A mesura que avancen els dies, la relació entre les diferents parelles anirà en augment.

Ho explica a Twitter el director de la proposta, Pere Soler:

Música a casa amb Pavvla

La música és ben present a les xarxes socials durant aquests dies. I és que els artistes no s'han volgut quedar de braços plegats. Entre les múltiples propostes, la cantant santcugatenca Pavvla participa del Cuarentena Fest, un "Festival de Música en streaming en Temps Difícils" que proposa diferents concerts en línia a cuarentenafest.tumblr.com mentre duri el confinament per coronavirus.

Així, el concert de la santcugatenca se celebrarà aquest diumenge, 22 de març, a les 21 hores.

Vermut musical a distància

En el marc de la campanya #compartimcultura engegada per Òmnium Cultural arreu de Catalunya, aquest diumenge es proposa un vermut musicat, a les 12 hores, amb PD PEX (@petitpex). Si bé la idea era emetre una sessió enregistrada prèviament a les xarxes, el Punxa Disc ja ha anunciat a través del seu Twitter que si la piulada d'Òmnium on diu que la sessió serà en directe té molts retuits, així serà.

Música cada dia

El músic santcugatenc Oriol Saltor ofereix cada dia una peça musical a través de la seva pàgina de Facebook. Una bona iniciativa per gaudir de la música local des del sofà de casa.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem