Activitats a Sant Cugat pel Dia Mundial del Teatre 2023

L'Aula de So i el Teatre de Mira-sol se sumen en aquesta diada en commemoració al teatre

L'art del teatre també està present a una ciutat com Sant Cugat, on la cultura té un paper rellevant. És per això que el 27 de març celebra el Dia Mundial del Teatre amb algunes activitats. Aquesta celebració va ser creada per l'Institut Internacional de Teatre l'any 1961 amb la intenció de promoure i donar a conèixer el que representa el teatre arreu del món.

L'Aula de So i el Teatre de Mira-sol han volgut sumar-se en aquest dia i ser altaveus d'aquesta vessant cultural, així doncs, comptareu amb dues excuses per sortir de casa el diumenge.

Activitats teatrals

Plaça de l'U d'Octubre 12 h – Mostra de teatre musical a càrrec de l'Aula de So 

Els cinc grups de Teatre Musical Aula de So, Encanto (grups infantils), Hairspray (grup juvenil), Grease (grup d'adults) i Chicago (grup avançat), actuaran amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Teatre. Serà una mostra gratuïta i oberta al públic.

Teatre musical a càrrec de l'Aula de So

Teatre musical a càrrec de l'Aula de So

Teatre Mira-sol 17 h – Obra de teatre El bon doctor, una comèdia de Neil Simon

La Taula d'Arts Escèniques de Sant Cugat representarà una versió de l'obra El bon doctor. El director, Neil Simon, dramatitza històries breus escrites per Anton Pàvlovitx Txèkhov, històries que parlen de la fragilitat de l'ésser humà des de l'humor.

'El bon doctor'

'El bon doctor'

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem