L’Ajuntament de Sant Cugat acollirà dos dels concerts del cicle 'Cambres Singulars'

El cicle es farà els diumenges del 6 de novembre al 12 de febrer de 2023 i, per primera vegada, en horari matinal

Sant Cugat torna a programar el cicle de concerts de cambra Cambres Singulars, que tenen per escenari diferents equipaments municipals: el Centre d’Art Maristany, la Casa Aymat i el Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani. I enguany, com a novetat, s’incorpora com a espai singular de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, per la seva acústica.

Una altra novetat és l’horari dels concerts, que ara seran matinals. Se celebraran els diumenges a les 12 h, del 6 de novembre de 2022 al 12 de febrer de 2023, amb unes entrades a 6 €. A més, el cicle està inclòs dins de la programació de Viu la Clàssica

Així, seran cinc concerts amb artistes consolidats, com la flautista santcugatenca Elisabet Franch i el violoncel·lista Pau Codina, però també amb joves talents, com les cordes del Quartet Vivancos. El cicle planteja combinacions com la d’arpa i marimba del Blooming duo, i altres que ens remetran a sonoritats antigues, amb el duo de veu i guitarra barroca Isanta & Wasserman. 

Esther Madrona, tinenta d’alcaldia de Cultura, ha celebrat que es tracta d'un projecte "de gran qualitat" que compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals Sant Cugat com a programadors del cicle. "A més, aquest projecte té un interès especial ja que combina músics reconeguts i nous talents i porta la música de cambra fora de les sales de concert més convencionals, buscant espais que aportin nous valors als concerts".

Programació de Cambres Singulars 2022-23

Diumenge, 6 de novembre – 12 h

Ajuntament- Espai OAC

QUARTET VIVANCOS

Quartet de corda

Diumenge, 27 de novembre – 12 h

Ajuntament- Espai OAC

BLOOMING DUO

Arpa i marimba

Diumenge, 4 de desembre – 12 h

Centre d’Art Maristany

ELISABET FRANCH

Flauta travessera

Diumenge, 29 de gener – 12 h

Casa Aymat

ISANTA & WASSERMAN

Veu i guitarra barroca

Diumenge, 12 de febrer – 12 h

Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani

PAU CODINA

Violoncel

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem