'Aleko' és la primera novel·la del santcugatenc Oscar Collin Hernández

L'escriptor, de 23 anys, defineix el gènere del llibre com a "fantasia socràtica"

Oscar Collin Hernández publicarà pròximament la seva primera novel·la, Aleko, una "fantasia socràtica" que narra el viatge d'un home, Regann i una nena, Aleko.

L'escriptor santcugatenc, de 23 anys, defineix el gènere del llibre com "una mescla, un experiment", ja que a través d'anècdotes fantàstiques, els personatges tracten temes "profunds a través d'una maièutica fàcil de seguir".

"Des de molt petit he tingut ganes d'escriure. Sempre estic explicant historietes i soc imaginatiu", explica l'autor. "Així que em vaig proposar endinsar-me en aquest món d'escriure històries".

Pel que fa a l'estil, Collin detalla que s'inspira en històries com les pel·lícules d'Studio Ghibli, el llibre Momo o La història interminable. "Aquests relats que quan ets nen t'agraden i quan ets adult entens el missatge. És un llibre molt complet per a tothom".

Per aconseguir el llibre, es pot demanar en format e-book a les llibreries en línia o demanar-lo en format físic a oscarcollin2@gmail.com o al 611 473 616.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem