contingut promocionat
Amat Cultura L

 

Se suspèn la Taula d'Escriptors que anava a patrocinar Amat Immobiliaris

Amb l'anul·lació de la Festa del Llibre i l'ajornament per part del TOT de la Taula d'Escriptors, la presentació del Món Sant Cugat es farà per l'Instagram del TOT Sant Cugat

La Taula d’Escriptors que s'anava a celebrar el dijous, 23 de juliol i que estava patrocinat per Amat Cultura ha quedat suspesa. L'anul·lació respon a que la Festa del Llibre hagi quedat anul·lada i el TOT Sant Cugat hagi decidit ajornar la 8a Taula d'Escriptors, coincidint amb l'augment de casos de COVID-19 i amb les actuals restriccions a poblacions veïnes per part de la Generalitat de Catalunya. 

La Taula d’Escriptors que aquest any arribava a la 8a edició, està organitzada pel TOT Sant Cugat i compta amb el patrocini d’Amat Cultura i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i d’Òmnium Cultural. La cita s'anava a celebrar a la plaça d’Octavià, a les 18 amb diversos autors locals que han publicat en el darrer any després del 23 d’abril del 2019.

Presentació del Món Sant Cugat

La presentarà el nou Món Sant Cugat que s'anava a fer dins de la Taula d'Escriptors es farà finalment pel canal d'Instagram del TOT Sant Cugat. La presentació es farà aquest dijous 23 de juliol a partir de les 17:30 hores. L'acte de presentació, ara digital, seguirà comptant amb l'actuació del músic santcugatenc Oriol Saltor que oferirà una petita actuació del seu nou disc, Miralls, creat durant el confinament per la Covid-19 i anirà acompanyat de la jove cantant Mònica Manarillo, entrevistada en aquesta edició.

Aconsegueix la nova edició de Món Sant Cugat

Els exemplars de la 9a edició es podran adquirir, a partir del 23 de juliol, als quioscs i llibreries de Sant Cugat, a les oficines de Totmedia o a la pàgina web www.monsantcugat.cat. Per a més informació també podeu trucar al telèfon: 935908600.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem