Amorós desvela els secrets de 'Sefies, tigres i miralls'

El llibre del santcugatenc s'ha presentat aquest dijous, 20 de desembre

El santcugatenc Josep Amorós ha presentat a Sant Cugat del Vallès el seu llibre Selfies, tigres i miralls aquest dijous, 20 de desembre, en una sala d'actes de L'Ateneu Santcugatenc plena de gom a gom. Un llibre de relats curts, 8 concretament, en els quals els sentiments són molt presents.

En l'acte de presentació, conduït pel director del TOT Sant Cugat Josep Maria Vallès, l'encarregada de presentar el llibre ha estat Susanna Camps, professora d'escriptura de l'Ateneu, curs del qual va participar Amorós. De Selfies, tigres i miralls n'ha dit que és un llibre "breu, que es llegeix molt bé, i que està molt ben editat", destacant que en cada un dels textos, "els elements són molt pertinents; anant al gra, a l'essència". També n'ha destacat l'ús del llenguatge "molt acurat", i el caràcter observador del narrador, qui "es vesteix de diferents personatges".

El llibre s'ha presentat a la sala d'actes de L'Ateneu Santcugatenc. FOTO: Bernat Millet

El llibre s'ha presentat a la sala d'actes de L'Ateneu Santcugatenc. FOTO: Bernat Millet

Per la seva banda, Amorós ha explicat que els seus personatges no són persones concretes, "sinó trencaclosques", fent referència a quina part de la seva personalitat hi ha en el llibre. Un llibre, ha explicat, que va néixer no solament dels seus textos publicats a la secció Literatura del TOT Sant Cugat, sinó de relats que fa anys que escriu. "Sempre tens al cap fer un llibre quan escrius", ha subratllat.

Pel que fa a apostar pel format novel·la, Amorós ho ha posat més en dubte, pel fet que "escric sense full de ruta, sí amb brúixola, i una novel·la sense full de ruta és més complicat", tot i admetre que en té un parell de començades. En aquest sentit ha explicat com la seva font d'inspiració és allò que l'envolta, subratllant que la seva preferència és "reflectir els sentiments dels personatges".

Josep Amorós és col·laborador del TOT Sant Cugat. FOTO: Bernat Milelt

Josep Amorós és col·laborador del TOT Sant Cugat. FOTO: Bernat Milelt


Uns sentiments que es traspuen en el llibre, que ha recomanat a tots els públics.

La presentació del llibre, organitzada pel TOT Sant Cugat, comptava amb el patrocini d'Amat Immobiliàris.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem