Antoni Lluch publica el llibre "Generación Silver"

El valldoreixenc Antoni Lluch publica un llibre que desmunta els mites de la tercera edat i anomena 'generació silver' a les persones nascudes durant el 'baby boom' entre 1946 i 1970

El valldoreixenc Antoni Lluch (64 anys) publica Generación Silver un llibre que explica que la generació del baby boom, nascuda entre 1946 i 1970, que ara mateix té entre 50 i 70 anys, viu i fa activitats que no són acords a l'edat que tenen. Una obra editada per Almuzara que està recolzada en 127 cites bibliogràfiques de les quals més de 100 corresponen a estudis científics.

La generació silver són una generació de persones per la seva forma de pensar, viure, fer i vestir, se senten joves i són a les portes d'una nova vida: la jubilació. El llibre està orientat a persones que se senten amb salut, amb força i il·lusió per a desenvolupar múltiples projectes pendents, i que han decidit disposar del seu temps i ser amos de la seva pròpia destinació sense perdre la qualitat de vida.

Portada del llibre 'Generación Silver'. FOTO: Web Generación Silver.

Portada del llibre 'Generación Silver'. FOTO: Web Generación Silver. 

 

"La idea sorgeix d'una sensació personal que tenia jo, jo no em plantejava escriure un llibre, però vaig decidir-lo fer, en veure els resultats i en veure el feed-back que tenia a l'hora d'explicar-ho a la gent de la meva edat, vaig pensar això s'ha de plasmar d'alguna forma" ha explicat Antoni Lluch, autor del llibre.

"En aquest llibre parlo de com viu actualment aquesta generació, que jo la considero privilegiada. He estat quatre anys amb aquest llibre i, a través de diferents estudis, he arribat a la conclusió de què la creença de què la gent gran és menys feliç, és tot el contrari. La corba de la felicitat puja a partir dels cinquanta anys, perquè hi ha una sèrie d'il·lusions del que vols arribar a fer que a partir dels 50 o 60 és una realitat" ha afegit Lluch.

Antoni Lluch és llicenciat en Medicina i Cirurgia i doctor en Odontologia i ha combinat la pràctica en una clínica privada (Clínica Lluch, fundada el 1982) amb la docència i la direcció universitària (UIC-Barcelona). Lluch ha fet publicacions en diferents revistes científiques i ha col·laborat esporàdicament en diaris com El País, La Vanguardia i El Periódico.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem