Antonio Priante reedita 'Lesbia mía'

El llibre del santcugatenc es publicava per primer cop l'any 1992

El santcugatenc Antonio Priante reedita Lesbia mía. Un llibre que va publicar per primer cop Seix Barral l'any 1992, i que s'ha reeditat aquest any davant la demanda existent per part dels lectors. Ha estat el mateix autor, Antonio Priante, qui l'ha revisat, i està precedit per una introducció del periodista Tomás Alcoverro.

L'acció passa a Roma a mitjans del segle I a.C. I se centra en la vida del poeta Catulo i en el seu amor per la dona a la qual poèticament anomena Lesbia. Els amics del poeta són figures essencials, cadascun amb la seva pròpia visió del món i de la història, i certs personatges públics, que semblen moure's per idees, ambicions, ressentiments i passions de tot tipus, quan potser no són més que instruments d'un Destí que està llaurant el poder i la glòria de Roma.

Lesbia mía no és tan sols una història d'amor i de política; és, sobretot, una meditació sobre alguns dels misteris essencials de l'existència humana: la Dona (mítica, però també real), l'Amor, l'Art, el Destí.

El llibre es presenta aquest dimarts, 7 de febrer, a les llibreria Documenta de Barcelona a les 19 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem