Arrenca el Carnaval de Sant Cugat

Des de Dijous Gras, i fins al Dimecres de Cendra, el Gall de Carnaval regana a la ciutat

Sant Cugat del Vallès viurà immersa en la celebració del Carnaval a partir d'aquest dijous, 20 de febrer, a la tarda. I és que, un any més, des de Dijous Gras, i fins Dimecres de Cendra, el Gall de Carnaval regnarà a la ciutat per omplir-la de rauxa.

Una nova edició del Carnaval que arriba amb novetats. Una sola rua de comparses, el Concurs d'Aparadors, el Carnaval Gastronòmic i el Mardi Gras són les principals novetats d'enguany. Una celebració que comptarà amb la ja tradicional Crida del Gall el dijous al vespre, el multitudinari Ball de Gitanes de dissabte, i el Carnaval Familiar de diumenge, entre altres, com a cites consolidades.

 

Les principals novetats

Entre les principals novetats d'enguany destaca el 1r Concurs d'Aparadors. Una iniciativa de la Comissió de Carnaval i el Gall, l'Ajuntament de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat, que pretén implicar i promoure el comerç local en les activitats a la ciutat. D'aquesta primera edició ha resultat guanyador...

També s'estrena el Carnaval Gastronòmic, on des de la comissió es demana a bars i restaurants que inventin o transformin un plat inspirat en el Carnaval. I dimarts, 25 de febrer, se celebrarà el Mardi Gras (nom del carnaval que se celebra a Nova Orleans) amb una cercavila amb la Bandacetamol (brass band) que arrencarà a les 19 hores des de la plaça dels Quatre Cantons fins a la plaça Augusta, on es farà el fi de festa a les 20.30 hores.

 

Pel que fa als actes tradicionals de la celebració, el principal canvi és la celebració d'una única rua de comparses el dissabte, 22 de febrer. Així, el concurs tindrà dues categories, la infantil i familiar, i la d'adults. Cal inscripció a www.carnavalsantcugat.cat. D'aquesta manera, diumenge al matí, el Carnaval Familiar consistirà amb el Ball de Gitanetes i el de Giovenetes, a més de l'animació infantil.

Tota la programació de Carnaval

 
 
Comentaris

Destaquem