Arrenca el Petits Camaleons 2023 amb pares i fills entregats a la música

El festival dels nens i nenes celebra una nova edició aquest cap de setmana a Sant Cugat

El festival per a nens i nenes, Petits Camaleons, ha engegat l'edició del 2023 aquest dissabte amb Joan Dausà i Gertrudis com a plats forts. La rumba catalana de Gertruidis ha fet ballar a petis i grans a la Carpa de l'Arborètum. El pop rock de Joan Dausà ha agradat també a tota la família al Teatre-Auditori. A més, els més petits també han pogut gaudir amb el concert per nadons i les activitats paral·leles a l'Escola de música Victòria dels Àngels, al passeig Gaudí o la zona comercial, on les empreses han programat activitats per als més menuts. En aquest espai, la plaça del Centre Cultural, el TOT Sant Cugat reparteix globus i anima a la mainada a participar en el TOT Talent, un concurs de música que permet participar en el sorteig d'una entrada familiar pel festival pel pròxim any.

Doctor Prats. FOTO: Bernat Millet.

Més info: Participa en el TOT Talent i guanya entrades pel festival Petits Camaleons 2024

El dissabte al matí, el públic familiar també ha pogut gaudir rodes de premsa amb els artistes del festival i les actuacions de Sergi Carbonell, Suu, Pol Cortés, Lal'ba i Alidia Rey.

A la tarda ha sigut el torn de Macaco i Xiula com a plats destacats i Les que Faltaband i Grauwi + Marta Cascales.

Pel que fa als organitzadors, Albert Puig, director del festival, ha declarat que aquest any ha sigut un dels més "xulos" i que l'espai que han guanyat al "bosc" (parc de l'arborètum) ha contribuït al que considera que ha sigut un "èxit". "Estic veient un ambient magnífic i quan fas un tomb veus que la gent s'ho està passant de meravella. Estic encantadíssim", ha afegit.

D'altra banda, l'acalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha resumit la tasca del festival en aquesta declaració: "Petits Camaleons va néixer a la nostra ciutat i al llarg d'aquests 12 anys s'ha anat consolidant amb l'objectiu de fomentar l'amor per la música, la creativitat i el vincle familiar entre els grans protagonistes d'aquest festival, que són els nens i nenes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem