Arrenca la VII Mostra de Titelles de Can Ninot, malgrat el vent

El primer espectacle s'ha hagut de traslladar a la Casa de Cultura pel temps, però ha tingut èxit de convocatòria

El divendres ha amenaçat amb forts vents, però la VII Mostra de Titelles de Can Ninot a Sant Cugat ha trobat ràpida alternativa: la Casa de Cultura s'ha omplert de quitxalla i famílies per veure La veritable història del rei que tenia el nas vermell, de l'Invisible Titelles. A fora, desenes d'artesans exposaven les seves parades a la fira, amb tota mena d'ofertes.

Així, el temps ha fet canviar de plans i hi ha hagut persones que no han cabut a la sala de la Casa de Cultura, però encara queden nou espectacles, alguns d'ells gratuïts, per a tota aquella gent que s'hagi quedat amb ganes de més titelles. "Després de set anys ha estat la primer vegada que hem hagut de reubicar un espectacle", ha dit Christian Cusidó, organitzador de la Mostra i director de Can Ninot. "Hi havia un avís de Protecció Civil per fortes ventades. Ho hem fet per seguretat del públic i per poder muntar bé l'espectacle". A la plaça hi caben centenars de persones i en els espectacles de titelles hi han arribat a haver més de 600. "El temps pel cap de setmana ha d'anar be. Farà sol i ara al vespre gairebé no hi havia vent", confia el director.

Pel que fa al Mercat d'Artesans, també estarà disponible durant tot el cap de setmana a la plaça d'Octavià, on es pot trobar des de formatge, fins a arnesos de tela per a gossos, passant per tasses, pantalons, joies o ametlles garapinyades.

Joan Reverté, el titellaire que ha actuat en aquest primer dia de Mostra, havia actuat ja anteriorment a la ciutat, a Can Ninot i per. Festa Major, però és la primera vegada que participa de la Mostra de Titelles. "El Tian m'hi va convidar i vaig estar encantat", recorda. "A sant cugat sempre he tingut bona resposta del públic, m'agrada. És dels llocs on gaudeixo fent titelles". 

Espectacles de la VII Mostra de Titelles de Can Ninot a Sant Cugat

Divendres 4 de novembre

  • La veritable història del rei que tenia el nas vermell: a les 18h a plaça de l'Om. Cia. L'Invisible Titelles. Gratuït. No cal reserva. Públic familiar

Dissabte 5 de novembre

  • La Filomena i l'Aniversari de la Roberta: a les 11.30 h a Can Ninot. Cia. Pengim-Penjam. Entrades a 7,5 € (menors de 9 mesos, gratuït). Recomanat per nadons de 0 a 3 anys.
  • Cua de rata: a les 12 h a la Sala Clavé de La Unió. Cia. Ton Muntané. Entrades a 7,5 € (menors de 18 mesos, gratuït). Públic familiar
  • Bixos do Brasil: a la 13 h a plaça de l'Om. Cia. Pia Fraus de Brasil. Gratuït. No cal reserva. Públic Familiar.
  • El viatge d'en James: a les 18 h a la Sala Clavé de La Unió. Cia. Sim Salabim. Musical amb titelles i actors. Entrades a 7,5 € (menors de 18 mesos, gratuït). Per a tots els públics.
  • Cabaret de titelles: a les 19 h a la plaça de l'Om. Cia. La Bayka. Gratuït. No cal reserva. Per a tots els públics.

Diumenge 6 de novembre

  • Mans: a les 11:30 h a la Sala Clavé de La Unió. Cia. Fes-t'ho com vulguis. Entrades 7,5 € (menors de 9 mesos, gratuït). Recomanat per a nadons de 0 a 3 anys.
  • El cocodril Crec: a les 12 h a Can Ninot. Cia. Cacauet. Ombres i llums amb música en directe. Entrades a 7,5 € (menors de 18 mesos, gratuït). Públic familiar
  • Bellhop & Transformación: a la 13 h a la plaça de l'Om. Cia. Hilarilar Marionetas i Desparpajo Clown. Amb titelles i actors. Gratuït. No cal reserva. Públic familiar
  • Les ombres que conten contes: a les 18 h a la Sala Clavé de La Unió. Cia. Gecko con botas. Teatre d’ombres. Entrades a 7,5 € (menors de 18 mesos, gratuït). Públic familiar

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem