contingut promocionat
logo teatre-auditori

 

 

Arriba a Sant Cugat l'obra de teatre sobre l'assetjament virtual que viuen molts joves

Golfa es podrà veure aquest dissabte, 7 de maig a les 20 hores, al Teatre-Auditori de Sant Cugat

El Teatre-Auditori de Sant Cugat acollirà aquest dissabte 7 maig a les 20 hores l'obra de teatre Golfa. La representació suposa l'espectacle més votat en la categoria de Públic Jove del procés participatiu “Tu decideixes la programació del Teatre-Auditori”. Dirigit pel dramaturg José Padilla, compta amb el repartiment Fran Cantos, María Rivera, Ninton Sánchez i Ana Varela i exposa que darrere d’un insult es poden amagar alguns dels mals que ens afecten com a societat i que poden tenir una solució en l’educació sexual que rebem.

  Compra les entrades ara!

L'obra explica com un matí, davant de la porta d’un institut, apareix una pintada que diu “GOLFA”, un insult anònim que destapa la història que la precedeix. Després de la ruptura amb el seu xicot Fran, Amanda pateix un terrible assetjament virtual que porta els seus pares a denunciar la possible autoria del jove.

Fins que no s’aclareixin els fets, la direcció de l’institut decideix apartar el Fran de les aules, i tot es revoluciona quan la seva mare s’hi presenta i insulta Amanda amb la mateixa paraula- “Golfa”. El jutge encarregat del cas els proposa una mediació online amb el sexòleg Jordán Gómez. 

 
Comentaris

Destaquem