L'artista santcugatenca Admire llença 'Fenix', el seu quart single

La cantant de Sant Cugat treu el quart single amb l'objectiu de seguir creixent i "fer projectes ambiciosos"

L'artista de Sant Cugat Mireia Gómez Admire va llençar aquest divendres 28 de maig a la matinada el seu quart single, anomenat Fenix, una cançó que tracta d'una crítica a l'amor romàntic i idealitzat, amb una base urbana, però amb una veu melòdica de l'artista, un nou single ja es pot trobar a totes les plataformes digitals. "En el videoclip s'ensenya una història entre dos patinadors, jo no soc patinadora i estic molt contenta perquè ha estat un projecte molt ambiciós, però d'això es tracta" ha explicat Gómez.

La jove artista santcugatenca de 21 anys, ja ha llençat tres singles en poc més d'un any. El primer el va llençar el 12 de maig de 2021 amb el nom de Could it be, el segon, Cuanto más te olvido, el 17 de juliol de 2020 i el tercer estrenat el 20 de novembre de 2020 amb el nom de Know Me.

Més info: 'Know Me', la nova carta de presentació de l'artista santcugatenca Admire

Mireia Gómez ha estudiat tota la seva vida del Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat i actualment fa classes de dansa, interpretació i cant. 

El videoclip del single va ser gravat al Pavelló de gel de Jaca (Osca). "Amb aquest single vaig pensar primer en fer el videoclip i després la cançó, ja que vaig trobar una gran idea realitzar patinatge". 
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem