contingut promocionat
Ateneu L

 

L'Ateneu adapta temporalment la major part dels cursos al format online

Els cursos d'aquest trimestre, s'iniciaran a partir del 20 d'abril de manera online i encara hi ha places disponibles

L'Ateneu et porta fins a casa el seu programa de cursos i tallers. Per ajustar-se a les necessitats actuals arran el confinament, l'entitat ofereix més de 40 cursos de cuina, idiomes, benestar, coneixement i dansa, en format online i en el que la direcció i el professorat porta treballant les darreres setmanes. 

Els cursos d'aquest trimestre, s'iniciaran a partir del 20 d'abril de manera online i encara hi ha places disponibles. Tot i això, l'Ateneu reprendrà tan aviat com sigui possible la normalitat, i les classes es reprendran en format presencial i es reprogramaran les dates de la resta de cursos que han sigut ajornats.

 

Ateneu B


Cursos de cuina especial confinament

Tenint en compte que el consum de contingut, especialment de receptes, s'ha disparat a internet l'Ateneu ha preparat diversos cursos de cuina online: Cuina saludable de confinament, Plats de 2 €, #Joemquedoacasacuinant o Ara més que mai Batchcooking. Els monogràfics, d'un o dos dies, estan impartits per la xef Anna de Pablo i es poden seguir, en directe, mentre es cuina des de casa.

Però l'oferta formativa no s'acaba aquí, sinó que també es podrà cursar anglès, alemany, francès, italià, català i classes de ioga, balls de saló, country, Pilates, meditació i molt més. Totes les classes es faran en directe a través de videoconferències personalitzades i exclusives pels alumnes inscrits, i a la mateixa hora de classe que estava prevista abans del confinament. A més, l'alumnat tindrà línia directa amb els professors, encarregats de contactar amb els alumnes, enviar material i corregir exercicis si la matèria així ho exigeix.

Per qualsevol dubte es pot contactar amb l'Ateneu a través del correu secretaria@ateneu.cat, mentre que la inscripció es podrà fer a la web www.ateneu.cat/inscripcions.

Projectes socials 

A més de formar-te o ampliar coneixements, si t'inscrius als cursos i tallers de l'Ateneu has de saber que a més de comptar amb un professorat amb molta experiència, estaràs col·laborant amb una entitat sense ànim de lucre, consolidada durant molts anys, que impulsa projectes culturals, socials i cooperatius, amb els que s'atenen a col·lectius amb risc d'exclusió i s'ofereixen activitats culturals gratuïtes obertes a tothom. Pots conèixer els projectes que integren l'Ateneu a www.ateneu.cat/projectes/.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem