Aturada 'indefinida' de La Porta dels Somnis

El grup musical santcugatencs atura la seva trajectòria després de 13 anys treballant conjuntament

La Porta dels Somnis ha fet públic aquest dimecres, 23 d'abril, mitjançant un comunicat de premsa que “hem decidit fer una aturada indefinida. Aquesta aturada ens permetrà tenir tota l’energia que necessiten els nous projectes dels components del grup i poder carregar piles per a poder tornar a reprendre l'activitat del grup amb la força necessària”.

En el comunicat, els membres del grup, format per Virginia Martínez i Oriol i Jaume Saltor, apunten que “La Porta dels Somnis portem treballant més de 13 anys conjuntament i ja fa gairebé una dècada que vam treure el nostre primer disc”. Destaquen que “han estat uns anys de treball molt intens i que ens ha portat moltes i moltes satisfaccions; hem enregistrat 5 cd’s d’estudi més un directe i un recull, més de 300 concerts en directe, 12 videoclips, hem col·laborat en 2 edicions del Disc de La Marató de Tv3, moltes actuacions en programes de televisió, entrevistes de ràdio... la veritat és que hem tingut un magnífic recolzament de moltíssima gent”.

També afegeixen que “tenim també la satisfacció d’haver compost algunes cançons com L’Enèsima cançó d’amor, Entre Nosaltres o Plou que ja no són només nostres, sinó que formen part de la banda sonora del país”.

Amb tot, apunten que “arribats en aquest punt, tots tres necessitem espai per altres projectes professionals que volem desenvolupar; per això hem decidit fer una aturada indefinida”, tot agraïnt el suport rebut per part del públic.

El darrer concert de La Porta dels Somnis a Sant Cugat va ser durant el 7è Concert Música per la Solidaritat, organitzat per Rotary Club Sant Cugat el 30 de març d'aquest 2014 al Teatre-Auditori en benefici de Creu Roja, i un dels més recordats per la ciutat és el que van oferir a la plaça d'Octavià amb motiu dels vint-i-cinc anys del TOT Sant Cugat, en benefici de Càritas Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem