L'Aula de So manté la música com a instrument per lluitar contra el coronavirus

L'escola musical de Sant Cugat ha mantingut les classes amb dinàmiques on-line i ha engegat un projecte on oferirà cada divendres vídeos dels seus cantaires

Tot i el confinament durant l'estat d'alarma pel coronavirus, l'Aula de So de Sant Cugat a continuat mantenint les classes a tot l'alumnat. Així doncs, després que el 13 de març l'Aula de So es veiés obligada al tancament, el centre ha ofert material didàctic per a treballar de forma telemàtica.

"En moments com aquest és quan el poder de la música és més clar i volem que segueixi portant caliu a totes les llars, ànims i esperança en un moment d'incertesa que no és fàcil per a ningú", comenten des de l'Aula de So. És per això, que des del centre s'ha seguit potenciant la pràctica d'instruments, el cant i el ball mitjançant classes on-line.

Finalment, l'Aula de So va impulsar una iniciativa, sota el nom de Música Confinada, perquè la gent pugui seguir gaudint de la música durant el confinament pel coronavirus. És per això, que cada divendres, el centre penjarà al YouTube vídeos que els alumnes han anat gravant. El primer d'ells, penjat el darrer 3 d'abril, era un vídeo col·laboratiu de totes les cantaires del Cor Infantil Sant Cugat amb el tema Bring me a little water Silvye.

Primer vídeo de l'Aula de So de Música Confinada. FOTO: Cedida

Primer vídeo de l'Aula de So de Música Confinada. FOTO: Cedida

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

 

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format pape
 
 
Comentaris

Destaquem