Los Aurora i Fusió Simfònica, protagonistes del 13è concert solidari del Rotary

L'entitat beneficiària del 13è Concert de Música per la Solidaritat, organitzat per Rotary Club Sant Cugat, és l'Associació Catalana del Parkinson de Sant Cugat

Los Aurora (grup del cantautor Pere Martínez) i Fusió Simfònica seran els encarregats d'aportar la música i l'art en el 13è Concert de Música per la Solidaritat, organitzat pel Rotary Club Sant Cugat: "Els artistes contribueixen amb la seva generositat i el seu temps", ha dit la presidenta del Rotary, Montse Moral, qui ha afegit que "el que dona sentit a la vida és ajudar als altres". De fet, el principal objectiu del concert solidari és aquest, ajudar. Enguany, l'entitat beneficiària serà l'Associació Catalana del Parkinson de Sant Cugat, i la seva presidenta, Mercè Buscallà, ha agraït el gest: "Necessitem ajuda i, per això, agraïm molt aquest suport econòmic del Rotary", ha dit.

 

Cal destacar que a Sant Cugat, l'Associació Catalana del Parkinson té un total de 40 usuaris: "Amb el que puguem recaptar volem ajudar als malalts més joves, que tenen una dificultat afegida", ha explicat Buscallà. Per la seva banda, la tinenta d'Alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància, Núria Gibert, ha afirmat que "en aquesta ciutat hi ha molta solidaritat", a més d'assegurar que "les persones ens necessitem en les situacions difícils i aquesta xarxa col·lectiva i comunitària fa una ciutat que cuida".

El concert

El concert se celebra el pròxim 27 de febrer, a partir de les 21 h al Teatre-Auditori i l'entrada té un preu de 20 euros. Un concert que serà possible artísticament gràcies a la tasca conjunta de Fusió Simfònica i Los Aurora: "Fem moltes coses per Sant Cugat i ens fa molta il·lusió col·laborar amb el Rotary", ha apuntat Gemma Navarra, directora de l'Escola de Música i Dansa Fusió, que ha afegit que el concert representa "un repte" i el fet d'ajudar a l'Associació Catalana del Parkinson representa "una motivació".

En representació de Los Aurora ha intervingut Cinzia Vernier, del Taller de Músics: "Los Aurora representen l'ADN del Taller de Músics", ha assegurat, abans de donar pistes de què es veurà en el concert: "És un grup molt peculiar, que conjunta flamenc, jazz i música clàssica". Vernier també ha mostrat la seva satisfacció i total predisposició per treballar amb el Rotary.

 
Comentaris

Destaquem