El Ball de Carnaval de Sant Cugat serà a l'aire lliure

La Comissió de Carnaval lamenta "la manca d’espais polivalents" per poder realitzar el Ball en un espai tancat

El Carnaval de Sant Cugat ja ho té tot a punt per portar la festa i la disbauxa a la ciutat del 16 al 22 de febrer. La Baixada del Gall, el Ball de Gitanes o la Rua de Comparses són alguns dels plats forts de la celebració, que enguany es podrà fer amb tota normalitat després de tres anys i recupera el Cercatasques.

Més info: Aquesta és la programació del Carnaval de Sant Cugat 2023

Un altre dels moments més esperats és el Ball de Carnaval del dissabte 20 de febrer, que serà a partir de les 23 hores a la plaça d'Octavià amb els Killing Hits. Una festa oberta a tothom. Tradicionalment, el Ball s'havia fet en espais tancats com el pavelló, però aquest any, igual que el 2022 per normativa Covid, es farà a l'aire lliure.

La "manca d'espais polivalents"

Una decisió que lamenta la Comissió de Carnaval, que en responsabilitza a l'Ajuntament de Sant Cugat. "Volem visibilitzar, una vegada més, la problemàtica de la manca d’espais polivalents que ja fa anys que es reivindica per part de les entitats", apunta en un comunicat la Comissió, que assegura que, al fer-se a l'aire lliure, haurà d'acabar més d'hora.

"No és el model de ball que defensem, però no se’ns ha ofert un espai tancat amb les condicions que necessitem. Per això hem delegat l’organització d’aquest acte a l’Ajuntament i es farà a la plaça d’Octavià. Hi ha pavellons i diferents espais on es podria fer i no sabem els motius de l’Ajuntament", apunta Nica Vall, de la Comissió de Carnaval, al TOT Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem