Beth Rodergas repassa la seva trajectòria musical en un concert a Sant Cugat

La cantant que va representar Espanya a Eurovisió el 2003 ha fet el primer concert del Concessionari Movento de Sant Cugat

Beth Rodergas Cols, més coneguda pel seu nom artístic ha protagonitzat un concert acústic a les instal·lacions del Concessionari Movento Sarsa Skoda de Sant Cugat. La carrera de l'artista es va enlairar al quedar finalista de la 2a edició d'Operación Triunfo el 2003 i aquell mateix any va representar a Espanya al Festival d'Eurovisió a Riga amb la cançó Dime.

Davant de clients de la divisió de mobilitat individual de Moventia ha interpretat tots els èxits de la seva carrera musical. Han passat més de 20 anys des que aconseguís la vuitena posició al certamen musical europeu i des de llavors continua dedicant-se al món de l'espectacle, a part, l'artista ha creat la marca de roba infantil Littlelia. Tot i això, Beth ha evitat cantar Dime i ha recordat aquella cançó i el llançament del seu primer àlbum com una època en què "tot va ser tan ràpid i tan imposat que no ho vaig poder gaudir", ha expressat l'artista.


El Concessionari de Movento a Sant Cugat va obrir fa dos anys, però per la COVID-19, no van poder celebrar cap inauguració. Amb aquest concert, mostren la iniciativa d'involucrar-se amb Sant Cugat i el Gerent de Movento Sarsa, Jordi Domènech, ha declarat que "pretenen posar el concessionari al servei de la ciutadania santcugatenca per més actes, xerrades i altres activitats".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem