La biblioteca de Volpelleres col·laborarà amb el Museu del Còmic i el Mercat de Pagès

La Biblioteca Miquel Batllori ha obert un nou Espai Còmic i farà activitats els dies de mercat

El projecte de la Biblioteca de Miquel Batllori de Volpelleres vol fer-se gran i arribar a més gent. Per això, Laura Solà, directora del centre, ha informat que col·laboraran amb el Museu del Còmic de Sant Cugat i amb el Mercat de Pagès de Volpelleres. Ho ha explicat durant el Consell de Barri de Centre Oest que s'ha dut a terme dilluns 23 de maig a la mateixa biblioteca.

La biblioteca compta amb un fons especialitat en ciència-ficció que, segons explica Solà, ha anat creixent al llarg del temps. És per aquest motiu que han obert l'Espai Còmic a la sala on fins ara es trobava el laboratori, una iniciativa que la directora diu "que no ha anat més endavant". Les col·laboracions amb el museu seran en forma d'activitats que les dues entitats organitzaran plegades.

A més, Solà parla de la xarxa que estan fent des de la biblioteca amb el mercat de pagès del barri. "Ens fa molta il·lusió. I és una manera de donar-nos visibilitat els uns als altres."

Marcel Cuesta, responsable dels Mercats de Pagès de l'Ateneu, és l'instigador de la proposta. A partir del 4 juny el mercat de pagès dels dissabtes es traslladarà a la plaça davant del mercat municipal, on Cuesta indica que hi haurà més operadors i tallers de sensibilització sobre l'emergència climàtica i per visibilitzar els productors.

Així, durant el mes de juny i a tall de prova hi haurà els dijous tres tallers amb la cooperativa La Rural, i diverses activitats els dissabtes: Cuinades de Mercat per aprendre a cuinar amb productes de temporada, tallers amb suros, tasts de mel, entre d'altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem