Les biblioteques ofereixen préstecs gratuïts de llibres per internet

Les biblioteques van tancar per l'estat d'alarma però es poden utilitzar els serveis virtuals de préstec

La Diputació de Barcelona ha obert tots els serveis virtuals de la Xarxa de Biblioteques Municipals, de la que formen part les de Sant Cugat, a tots els residents de Catalunya encara que no disposin de carnet de la biblioteca.  

Així, qualsevol ciutadà que ho sol·liciti (formulari) podrà fer ús dels serveis virtuals de les biblioteques, com el que ofereix la plataforma de préstec digital eBiblio, amb accés a llibres, pel·lícules i revistes.

També es pot accedir a les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical sobretot del gènere clàssic; l'In-edit TV, amb documentals musicals; o a audiollibres.

Pròrroga dels préstecs

De fet, aquest tipus de serveis virtuals han crescut de manera important durant el confinament i el tancament de biblioteques, passant de 907 préstecs en el període anterior al 14 de març a 2.523 diaris posteriorment. A més, s'està treballant per incrementar el nombre de títols disponibles.

 

La Diputació també ha prorrogat tots els préstecs de documents vigents fins al 21 d'abril, ha ampliat el termini per recollir els documents reservats a 30 dies i ha tancat totes les bústies de retorn de documents de les biblioteques per evitar desplaçaments innecessaris dels ciutadans.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a lca ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'

Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.

Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic

També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.

I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper

 
Comentaris

Destaquem