Cal Gerrer acollirà l'exposició Conjunts de Sant Cugat Anys Seixanta de Frederic Cabanas

La intenció de l'artista és recuperar la memòria cultural de Sant Cugat de meitats del segle XX a través de la fotografia, la música i el cinema

La Fundació Cabanas inaugura el pròxim dijous, 11 d'abril a les 19 h, una nova exposició al Museu Cal Gerrer Conjunts de Sant Cugat Anys Seixanta.

L'artista santcugatenc Frederic Cabanas ret homenatge als conjunts de Sant Cugat de meitats del segle XX amb una selecció de fotografies. Al mateix temps s'iniciarà un cicle de cinema amb projeccions de pel·lícules, dos cops per setmana, del 18 d'abril al 20 de juliol, amb un petit col·loqui amb els protagonistes de cada pel·lícula.

La intenció de l'artista és recuperar la memòria cultural del poble dels anys 60. D'aquesta manera, tant qui ho va viure com qui no podrà viatjar enrere en el temps i conèixer una altra realitat i la història de Sant Cugat amb aquesta exposició gratuïta organitzada per la Fundació Cabanas.

Cartell presentació de l'exposició FOTO: Cedida

Cartell presentació de l'exposició FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem