Canals-Galeria d’Art penja el cartell d’aforament complet

El concert d’Izan Rubio ha omplert la galeria santcugatenc a ritme de guitarra clàssica

El primer concert de la temporada musical a la Canañs-Galeria d’Art ha etsat tot un èxit. Izan Rubio ha ofert peces de música clàssica, tocades amb guitarra, d’una manera magistral, aquest dissabte a la tarda a la galeria més antiga de Sant Cugat. El jove músic, de tan sols 21 anys, va demostrar sobradament per què és un dels joves talents del país.

Abans de començar el concert, Rubio va destacar la importància d’aquest tipus d’iniciativa “per fomentar la música arreu del país”.

Per la seva banda, Montserrat Calduch, pedagoga musical encarregada de coordinar el cicle a la Canals, ha apuntat que “és un plaer col•laborar amb Josep Canals en iniciatives d’aquest tipus”, i ha anunciat que el proper concert a la galeria serà de Gospel.

Josep Canals, director de la Galeria, ha recordat que la iniciativa sorgeix del lema que actualment defensa la galeria, i és que “en temps de crisi, enginy”. A més, s'ha mostrat molt satisfet en veure que “per primer cop, la galeria ha hagut de penjar el cartell d’aforament complet”.

Sense cap mena de dubte, una iniciativa que s’ha iniciat amb èxit, i que té per objectiu apropar l’art al món cultural del país.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem