Canals Galeria d'Art, a la primera trobada internacional de Galeristes

Sant Cugat estarà present a la primera trobada de galeristes a Barcelona que se celebrarà a partir de dilluns 19 de setembre sota el nom “Talking Galeries”

Talking Galleries” és el primer Meeting Internacional de Galeristes que se celebra a la ciutat comtal durant els dies 19, 20 i 21 de setembre.

Les galeries d'art de Sant Cugat estaran representades a la primera trobada internacional de galeristes a Catalunya de la mà de Josep Canals, director de la Canals Galeria d'Art. El Talking Galleries se celebra a partir de dilluns al MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, i està organitzat per La Fàbrica Barcelona.

Es tracta del primer Meeting Internacional de Galeristes, i segons Canals serveix “per donar a conèixer la feina que fem els galeristes”. Durant els tres dies de debat, està previst que se celebrin diferents taules rodones amb especialistes del sector abordant temes com “com crear sinergies entres galeries, o com fer entrar nous artistes al món del galerisme”, apunta Canals.

La trobada internacional de galeristes pretén ser una plataforma oberta de reflexió i pensament del galerisme internacional. Hi seran presents alguns dels galeristes més importants a nivell internacional. Entre ells, Soledad Lorenzo i Helga, de Alvear; Claes Nodenhake o Janelle Reiring. En total, 25 participants per a la primera trobada internacional de galeristes amb l'objectiu de reivindicar que les galeries d'art també són equipaments culturals.

 
Comentaris

Destaquem