Canals-Galeria d'Art aposta per les últimes tecnologies

La galeria santcugatenca serà la primera en tenir una aplicació per a smartphones

Canals–Galeria d'Art aposta un cop més per seguir les últimes tendències en noves tecnologies. En aquest sentit, la galeria santcugatenca serà la primera galeria d'art que disposarà d'una aplicació per a smartphones.

L’empresa Impeto de Barcelona ha desenvolupat un programa específic per a les galeries, que es presenta aquest divendres al recinte firal de Barcelona –Gran Via. En el procés de disseny no s’ha detectat cap altra app de característiques similars dirigida a aquest tipus d’establiments, i és per això que Canals-Galeria d'Art serà la prova pilot d'aquesta aplicació mòbil.

En què consisteix?

La comercialització d’aquesta solució es farà en àmbit mundial mitjançant les tendes virtuals de cadascun dels suports (Apple Store, Android Market). Amb aquesta solució, una galeria d’art podrà, des d’una pàgina web, generar els continguts de la seva app, activar-la i mantenir-ne els continguts generant actualitzacions.

Una galeria pionera

Canals-Galeria d'Art va entrar al món virtual l'any 1997, essent una de les galeries pioneres a Internet. Aquest desembre del 2011, després de 14 anys de mantenir-se a la xarxa, la galeria renova tots els seus continguts virtuals.

Ens presentarà una nova pàgina web, amb totes les novetats tecnològiques: Facebook, Twitter, Flickr, Youtube, Vimeo, Issuu, entre d’altres. Eines que la galeria utilitza de forma permanent.

La pàgina web de Canals-Galeria d'Art dóna una àmplia informació de la galeria i també permet d’adquisició d’obres d’art Online. Un espai virtual que ha esdevingut un important punt de difusió de les exposicions que es poden contemplar a la galeria i també de totes aquelles activitats proposades.

D’aquesta manera, la Canals-Galeria d’Art aposta fort, de nou, per les noves tecnologies i aporta un servei innovador que s’incorpora al catàleg de serveis d’una ciutat intel·ligent (smart city).

 
Comentaris

Destaquem