La Cantina inaugura l'estiu amb el nou single 'Així de simple'

El tema estarà disponible a partir del 21 de juny en totes les plataformes

Després d’un any sense treure música, el grup santcugatenc La Cantina està de tornada amb un nou projecte. Per inaugurar l'estiu, el 21 de juny, La Cantina publicarà el primer senzill després del llançament de l’àlbum Bauma. Amb Així de simple donen tret de sortida a una nova etapa en què aniran presentant les sonoritats que han estat explorant durant l’últim any. El grup està integrat pel Busqui, la Tetu, la Litos, la Ivet, el Joaqui, el Guim i la Meri,

Portada Així de Simple FOTO: Cedida

Portada Així de Simple FOTO: Cedida

El nou tema és una cançó fresca que juga amb les sonoritats del hip-hop i del funk i que reflecteix la seva evolució com a banda. El procés de creació de la cançó ha estat a foc lent a l’estudi Sotasons, amb Slowbou (Marc Loscertales) al volant. Posteriorment mesclat per Willow Sound i masteritzat per Xavi Lek. A més, el senzill ve acompanyat d’un videoclip rodat de manera independent i editat per Laura Enriquez, Ona Iñesta i Cecília Nofre. Aquest, ens ofereix una mirada a les escenes quotidianes del grup i els seus vincles personals i artístics.

Així de simple és un cant a la quotidianitat, a l’amistat, al dret de ser mediocre i a trobar el plaer en allò rutinari. Amb dos acords, una idea i una lletra simple i sincera, La Cantina publica el nou tema per donar tret de sortida a l'estiu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem