Canvis en el Correfoc infantil i jove de Festa Major

No hi participaran les colles convidades, i s'ha restringit l'ús de pirotècnia aèria

Les altes temperatures a Sant Cugat del Vallès estan obligant a fer canvis i modificacions en algunes de les activitats de Festa Major. El Correfoc infantil i jove de Festa Major, que se celebra a les 20.30 hores d'aquest divendres, 28 de juny, ha quedat parcialment afectat, ja que no hi participaran les colles convidades.

D'aquesta manera, el correfoc el faran la colla infantil dels Diables de Sant Cugat, però no assistiran els Diables de Castellterçol, el Dran i Diables de Can Sant joan, ni els Cabrons i Bruixes de Centelles.

 

De la mateixa manera, s'ha restringit l'ús de pirotècnia aèria per motius de seguretat.

D'altra banda, s'ha fet un canvi d'horari en el Seguici de Sant Pere d'aquest dissabte, que començarà a les 18 hores des de l'avinguda de Catalunya, i no a les 17 hores des de la plaça de la Vila com estava previst. I també s'ha anul·lat la 17a Pedalada de BTT - 9a Travessa de Running i la Passejada de Festa Major.

 

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I aquest mateix divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

 
Comentaris

Destaquem