Els Caparrots porten la gresca a Sant Cugat en la 7a Diada de Testes

L'entitat local ha estat acompanyada dels Capgrossos de Premià de Mar, els Capgrossos de Martorell i els Capgrossos de Vilassar de Mar

Els Caparrots de Sant Cugat han omplert la ciutat de disbauxa, gresca i bon ambient en la seva Diada de Testes, una celebració que ha servit de nexe entre els infants i la cultura popular i que enguany ha celebrat la seva 7a edició, el dissabte 23 de setembre. En aquesta edició, l'entitat amfitriona ha estat acompanyada dels Capgrossos de Premià de Mar, els Capgrossos de Martorell i els Capgrossos de Vilassar de Mar.

Diada de Testes 58


La festa ha arrencat al matí, amb una jornada familiar amb Contacontes amb Eva Tataret i amb un taller de construcció de capgrossos. Ja de cara a la tarda, els Caparrots de Sant Cugat s'han retrobat amb les colles convidades i han passejat pels carrers saludant a tots els presents. La música i la dansa han estat les grans protagonistes d'aquesta cercavila. El colofó de la jornada ha estat una mostra de cada colla, amb la ballada conjunta.

Júlia Ochoa, cap de colla dels Caparrots de Sant Cugat ha celebrat que la Diada de Testes estigui arrelada a la ciutadania: "Cada vegada ve més gent a veure'ns, i és que cada vegada s'estan consolidant més les activitats infantils. Per nosaltres és molt important això, però sobretot ens agrada poder arribar a la canalla, per demostrar que més enllà de les pantalles hi ha cultura popular. Volem gaudir, mantenir i traspassar a les pròximes generacions aquesta tradició". A més, Ochoa ha assegurat que hi haurà una 8a Diada de Testes i ha afirmat que l'objectiu "és poder presentar un nou caparrot de l'any".

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat), tampoc ha volgut perdre's la Diada de Testes. Durant la jornada, Vallès ha reivindicat el paper de la cultura popular: "La cultura popular uneix famílies i ens fa partícips, sobretot als més petits". A més, el batlle ha agraït la tasca als Caparrots "per donar vida a personatges del poble que malauradament ja no estat" i ha mostrat el suport de l'ens municipal a la cultura popular.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem