Carles Cabanas presenta la seva novel·la Ca l'Indiano

Més endavant tindrà lloc un col·loqui on el públic podrà comentar la novel·la amb l'autor

Carles Cabanas ha presentat la seva tercera novel·la Ca l'Indiano a la Llar d'avis de Sant Cugat aquest dimarts, 16 d'abril a les 18:30 h. A la presentació ha repassat la seva trajectòria literària i ha explicat com ha sigut el procés de creació literària de la novel·la. La història neix inicialment d'un conte, gènere amb què l'autor va endinsar-se en el món de l'escriptura. "Un cop em vaig jubilar com a fotògraf vaig començar a dedicar-li més temps a l'escriptura, que sempre m'havia interessat" explica Cabanas. De fet, l'autor ha sigut guardonat amb diversos premis pels seus contes, entre ells el premi a contes literaris de l'Ajuntament del Masnou i, recentment, ha rebut el premi de relats breus de l'Aula d'Extensió Universitària de Vilanova i la Geltrú.

Entre altres, Cabanas ha explicat al públic les complicacions de trobar una editorial que li encaixés, fet pel qual ha acabat decantant-se per publicar la seva novel·la amb Amazon: "Amazon era una opció molt pràctica, que era el que buscava". L'escriptor també ha anunciat que més endavant, el 14 de maig a les 18:30 h, a la Fundació Cabanas, tindrà lloc un col·loqui on els assistents podran comentar la novel·la i preguntar dubtes a l'autor, ja que a la presentació no volia desvelar massa detalls de la història.

Portada de 'Ca l'Indiano' de Carles Cabanas FOTO: Cedida

Portada de 'Ca l'Indiano' de Carles Cabanas FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem